Kontroversen om Zion

af Douglas Reed

 


 

 

Kontroversen_600

 

Kontroversen om Zion

af Douglas Reed

 

Forord til den danske oversættelse
- af advokat Knud Bjeld Eriksen, september 2013

Douglas Reeds forudsete Kulmination har endnu ikke indfundet sig, som han forventede, og slet ikke i dennes positive udgave for menneskeheden. Han så i 1956 tegn på, at kulminationen i form af total sejr eller fiasko for zionismen ville være afgjort ved det 20. århundredes afslutning. Her i 2013 står zionismen stærkere end nogensinde, blandt andet med en faktisk kontrol over verdens eneste supermagt, USA, og planeten er konstant truet af storkrig på grund af zionistisk magtgalskab. Den øjeblikkelige trussel er et israelsk eller amerikansk angreb på Iran, hvor Irans tidligere præsident Ahmedinejad, i de jødisk dominerede verdensmedier efter et veletableret mønster blev udnævnt til dagens "Hitler", og spået samme skæbne som denne og som også bibelens Haman. Lige pt. er verdens jødisk dominerede medier faldet over en anden "ond mand", Syriens Assad, mens Israel og Israels koloni, USA er i færd med at smadre hans land ved en let gennemskuelig skabelse af borgerkrig, bevæbning af terrorister og direkte missilangreb. Et atombevæbnet Storisrael er kommet nærmere målet som den altdominerende magt i Mellemøsten med Jerusalem som et verdensdiktaturs hovedstad.

På den positive side kan man fremhæve, at adgangen til information – og til udbredelse af alternativ information - er langt bedre i dag end i 1956, da bogen afsluttedes, på grund af Internettet. Dette betyder, at hele verden er på vej til at opleve zionismen og dens skabning, Israel, som disse fremstår i brutalitet og magtberuselse, og uden skønmaling. Finanskrisen hjælper. Et stort antal hjemmesider skriver åbent og ligefremt om den jødiske verdensmagt og dens forsøg på at ødelægge Vesten. Blot indenfor få måneder, i første halvdel af 2012, tog hele to nobelpristagere, Günter Grass og Johan Galtung, bladet fra munden og fik udstillet Israel og den zionistiske verdensmagt som de dødelige farer for verdensfreden, de vitterlig er. Og selveste Ruslands præsident Putin bekræftede i juni 2013 den beskidte "hemmelighed", at jøder havde været altdominerende i den første sovjetiske regering, med den kommunisme, der medførte historiens i særklasse værste myrderier. Langt værre end hvad nazisterne anklages for.

Det var også en meget positiv følge af verdens bedre oplysning i dag - sammenlignet med situationen for 10 år siden, da Irak skulle sønderlemmes, at de zionistiske krigsforbrydere i USA, Storbritannien, Frankrig, Israel og andre steder, har uendelig svært ved at pådutte de vestlige befolkninger flere krige for Israel, og det blev i september 2013 klart for rigtig mange, at det var Israel og de magtfulde jødiske organisationer i USA og verden over, der var de krigsgale bagmænd og verdensødelæggere.

I 2011 afsluttede Jürgen Graf, en schweiziske forfatter, oversættelsen af bogen til tysk. Han har kommenteret visse mangler og visse passager i Reeds værk og jeg gengiver hans noter som væsentlige. Det skal dog huskes, at bogen blev udgivet to år efter Reeds død, at han derfor muligvis ikke havde lagt sidste hånd på værket, men tværtimod havde måttet gemme manuskriptet i 20 år som umuligt at få udgivet.

Alt ved Kontroversen om Zion er specielt, bogens enorme tidshorisont, de enestående oplysninger om et eksplosivt og stadig højaktuelt emne, Reeds humoristiske og elegante fortællestil, bogens eventyrlige historie. Dette mener jeg berettiger hele tre kommentarer: Dette korte forord af mig og det oprindelige ved Douglas Reeds forfatterven, Ivor Benson, der selv var en kapacitet på disse emner, samt det meget lange, men særdeles spændende af Jürgen Graf fra 2011, der dog er anbragt som appendix på grund af dets længde. Vi anbefaler alle tre bogen som blændende læsning til forståelse af dette, med Henry Fords ord, verdens allerstørste problem. Verden må kaste det zionistiske åg af sig. Sandheden vil frem og skal frem. Men det er et kapløb med tiden.

Knud Bjeld Eriksen, september 2013